IAS 8 - Čistý zisk alebo strata za obdobie, základné chyby a zmeny v bilančnej politike - Jurenová, Helena
Čistý zisk alebo strata za obdobie. Zmeny v účtovných odhadoch. Základné chyby. Základné riešenia. Povolené alternatívne riešenie. Zmeny v bilančnej politike. Prijatie IAS. Iné zmeny v bilančnej politike. Základné riešenie. Povolené alternatívne riešenie. Zverejnenie. Porovnanie so slovenskou právnou úpravou.