Lojalita - peniaze, alebo vernosť - Janáková, Katarína
Smerovanie vývoja v oblasti komunikácie k presne cielenej komunikácii so správnym zákazníkom. Budovanie lojality. Udržanie vernosti zákazníka. Wundermanove pravidlá budovania lojality. Prípadová štúdia. Typy zákazníckych dát.