Hodnotové orientácie a náboženské prejavy slovenskej verejnosti v 90. rokoch - Krivý, Vladimír
Hlásenie sa k cirkvám, vývin štruktúry slovenskej spoločnosti podľa vierovyznania. Hlásenie sa k cirkvám a náboženským/nenáboženským združeniam. Skupiny podľa vierovyznania a latentné ideové typy. Väzby volebných výsledkov na konfesionálnu štruktúru v obciach. Náhľady na spoločenské postavenie a politický vplyv cirkví.