Účtovanie organizačných zložiek zahraničných firiem - Kaletová, Viera
Podnikanie zahraničných osôb upravuje Obchodný zákonník (OBZ) v par. 21 až par. 26. Definícia podnikania zahraničnej osoby na území SR. Počnúc účtovným obdobím roku 2000 sú organizačné zložky viesť podvojné účtovníctvo. Fungovanie organizačných zložiek v SR v dvoch skupinách. Príklad účtovania organizačnej zložky zahraničného podniku.