Religiozita na Slovensku a v európskom rámci - Bunčák, Ján
Slovenská religiozita v európskom a stredoeurópskom kontexte. Vnútorná religiozita. Spätosť s cirkvou. Súhrnná nábožensko-sociologická typológia religiozity. Sociálna charakteristika predstaviteľov náboženských typov.