Sociologické reflexie nezamestnanosti mládeže na Slovensku - Macháček, Ladislav
Kontexty nezamestnanosti mládeže. Nezamestnanosť z hľadiska procesov individualizácie. Nezamestnanosť mládeže v regionálnej komparácii. Úrad práce - významný aktér regulácie nezamestnanosti mládeže. Nezamestnanosť mládeže je viac ako iba sociálny problém.