Aká je perspektíva chemického a farmaceutického priemyslu
Analýza Slovenskej ratingovej agentúry slovenského chemického a farmaceutického priemyslu. Pozícia odvetvia v priemysle SR. Charakteristika odvetvia. Postavenie a charakteristika odvetvia v krajinách EÚ a vo svete. Postavenie a perspektíva chemického a farmaceutického odvetvia v SR vo vzťahu k EÚ a svetu. Hospodárska politika v oblasti životného prostredia.