Stredobodom záujmu je zákazník - Mikulášek, Libor
Jednotlivé kroky category managementu. Definícia kategórie, rola kategórie a posúdenie kategórie. Stanovenie cieľov. Určenie stratégie. Taktika a plán zavedenia.