Konkurovať kvalitou (nielen cennou) nové trendy v marketingu a podnikaní - Horská, Elena
Hľadanie možností zvýšenia konkurencieschopnosti a zefektívnenia činnosti podnikateľských subjektov. Category management. Manažment značky. Kvalita produktu. Internet a elektronické obchodovanie. Marketing vzťahov. Mediálny obraz.