Rušenie štátnych fondov si vyžiadalo kompromisy - Apolen, Peter
Vláda SR schválila koncom septembra 2001 návrh zákona o zrušení niektorých štátnych fondov. Z dvanástich štátnych fondov by malo koncom roka zaniknúť deväť. Koncepcia transformácie štátnych fondov. Kompromisy s jednotlivými rezortami. Rozpočet 12 štátnych fondov. Dôvody rušenia štátnych fondov. Hospodárenie štátnych fondov v r. 2000.