Zákon, ktorým sa mení zákon č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní
Zákon č.279 zo 14.júna 2001, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č.455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní v znení neskorších predpisov. Prílohy obsahujúce zoznam remeselných, viazaných, koncesovaných živností a živností, ktoré môžu vykonávať iba osoby s osobitnou odbornou spôsobilosťou.