Posudzovanie vplyvov dopravy na životné prostredie - Ďurčanská, Daniela
Doprava a ovzdušie. Znečistenie ovzdušia od dopravy a jeho účinky na zdravotný stav obyvateľstva. Možnosti znižovania produkcie emisií od dopravy návrhovými prvkami trasy. Princípy hodnotenia znečistenia ovzdušia. Komplexné posúdenie vplyvov výstavby komunikácie.