Železnice slovenskej republiky v integračnom procese do Európskej únie - Pajdlhauser, Dušan
Transformácia Železníc SR vychádza z nových smerníc EÚ č. 13,14,15 z roku 2001. Zmena štátnej dopravnej politiky. Dva smery transformácie ŽSR. Strategické ciele a úlohy ŽSR.