Doprava v Bratislave z pohľadu vzťahov s mestami Viedeň a Budapešť - Lunáček, Vladimír
Problémy a riešenie mestskej a prímestskej hromadnej dopravy v Bratislave - MHD, železničná doprava - z pohľadu spojenia s európskymi metropolami, t.j. Viedňou, Budapešťou.