Produktivita - ako ďalej? - Gregor, Milan
Produktivita ako jeden z rozhodujúcich faktorov konkurenčnej schopnosti národných ekonomík. Hodnotenie produktivity. Príčiny nízkej produktivity v SR. Definície a výklad pojmu produktivita. Meranie produktivity. Audit produktivity. Zlepšovanie produktivity. Hnutie produktivity. Techniky a prístupy podporujúce rast produktivity.