Cena a kvalitatívna hodnota urbanizovaného prostredia - Vitková, Ľubica
Trhové vzťahy a územie - ekonomický a lokalizačný faktor. Cena pozemkov, nehnuteľností a územný rozvoj Nedokonalosť trhu s nehnuteľnosťami. Exaktné a komplexné hodnotenie urbanizovaného prostredia.