Nadnárodní harmonizace účetnictví - Kovanicová, Dana
Štandard IAS 1 - Zostavovanie a zverejňovanie účtovných výkazov. Súvaha - základný účtovný výkaz. Výkaz zmien vo vlastnom kapitáli. Komentár k účtovným výkazom. Prvé zostavenie účtovnej závierky podľa IAS.