Problémy s deriváty u konečných uživatelů - Jílek, Josef
Český derivátový trh. Účastíci derivátového trhu. Zaistenie neznamená zisk. OTC a burzové deriváty. Dohľad nad procesom riadenia rizík. Obchodovanie s derivátmi. Nezávislé oddelenie riadenia rizík. Vnútorný audit. Účtovné a daňové aspekty derivátov.