Doprava v Bratislave - Začková, Katarína
Z obsahu: Magistrát hlavného mesta tvrdí, že stav dopravy v Bratislave je výsledkom dlhodobého nedostatku peňazí. Európska komisia vyzýva na uplatňovanie princípov trvalej udržateľnosti. Dopravný plán mesta vychádza často z nepresných prognóz. Riešeniam magistrátu chýba oponentúra. Problémom je nízka kompenzácia za nízku cenu.