Monitorovanie spokojnosti zákazníkov - Kučerová, Marta
Monitorovanie spokojnosti zákazníkov, ktoré je najdôležitejšou súčasťou napĺňania princípu spätnej väzby účinného manažérstva kvality. Vyjadrenie miery spokojnosti zákazníka. Uskutočňovanie monitoringu spokojnosti zákazníkov. Výsledky prieskumu.