Ako vychovávať budúcich vodcov - Useem, Michael
Popis atribútov vodcovstva. Schopnosť vybrať správnych vedúcich pracovníkov a "názorná vízia" potrebná k pochopeniu, čo má spoločnosť dosiahnuť a ako. Emocionálna inteligencia. Zmeny vo vodcovstve. Budovanie vedenia. Utvrdenie vodcovstva - zistenie, čo spravili iní vodcovia v časoch krízy.