Privatisation results in the agri-sector of the Slovak Republic - Gubová, Mária
Rekapitulácia procesu privatizácie štátnych podnikov v rezorte pôdohospodárstva. Stručné hodnotenie malej privatizácie a vymedzenie jej prínosov a obmedzení. Deklarácia skutočností, ktoré determinovali proces veľkej privatizácie. Výsledky veľkej privatizácie samostatne za odvetvie potravinárstva, poľnohospodárske služby a poľnohospodárske podniky. Prezentácia z hľadiska uplatnených metód privatizácie a u poľnohospodárskych podnikov aj podľa realizátora privatizácie.