Multicentrálna architektúra a model IS logistického centra - Hartványi, Tamás
Charakteristika stavu makroekonomiky štátov strednej Európy. Model multicentrálneho logistického centra. Multicentrálna architektúra. Architektúra informačného systému. Multicentrálne logistické centrum a virtualita. Ekonomické vplyvy z realizácie logistických centier.