Ministerstvo financií už nechce platiť do Garančného fondu - Medžová, Andrea
Súčasný model financovania Garančného fondu (GF) Národného úradu práce (NÚP) zaťažuje štátny rozpočet. Ministerstvo financií SR musí dotovať fond. Zodpovednosť za GF majú niesť súkromní podnikatelia. Tvorba a použitie zdrojov GF. MF SR žiada vylúčiť spoluúčasť štátu na financovaní GF. Nesystémové návrhy o prispievaní do GF. Nedostatočné využitie zdrojov garančného fondu.