Trendy v reklame - Pálková, Sylvia
Z obsahu: Odkaz zo Slovinska znie - jednoducho a objavne. Dve slovenské kampane sa pripravili o cenu aj nepreložiteľnými sloganmi. Spôsoby, ako zaujať, sa v televíznej reklame protvrdzujú. Zlato tvorcov neprekvapilo, striebro je len satisfakciou.