Nárok zamestnanca na odškodnenie bolesti - Jendrálová, Anna
Pokračovanie z HN č. 203/01. Náhrada nákladov spojených s pohrebom. Náhrada nákladov na výživu pozostalých. Náhrada v dôsledku pracovného úrazu pri vykonávaní práce pre iného ako zamestnávateľa.