Tendencie v riadení ľudských zdrojov v hotelierstve na Slovensku - Kučerová, Jana
Zhodnotenie zmien v riadení ľudských zdrojov a vykonávaní personálnych činností vo vybraných hoteloch na Slovensku. Ľudské zdroje ako najdôležitejší kapitál dynamizácie vývoja v podnikoch služieb. Proces transformácie hotelierstva. Riadenie ľudských zdrojov vo vybraných hoteloch. Výsledky prieskumu, ktorého cieľom bolo zistiť situáciu v uplatňovaní princípov riadenia ľudských zdrojov v slovenskom hotelierstve. Personálna práca a rozvoj zamestnancov.