Zážitok hosťa v pohostinskom zariadení - Mištunová, Soňa
Prezentácia výsledkov výskumu zameraného na skúmanie zdrojov zážitku v pohostinskom zariadení. Cieľom výskumu bolo identifikovať prvky ponuky vo vybraných pohostinských zariadeniach, ktoré v zákazníkovi vyvolávajú pocit zážitku a spokojnosti. Ponuka reštaurácií a hodnotenie ponuky služieb.