Kvantitatívna analýza vývoja sezónnosti v slovenských hoteloch - Laco, Peter
Skúmanie sezónnych kolísaní a význam spoznávania sezónnych javov, ktoré významnou mierou ovplyvňujú hospodárenie podnikov. Príčiny sezónnosti v cestovnom ruchu. Metódy merania a predvídania sezónnych výkyvov. Vývoj sezónnosti v slovenských hoteloch. Opatrenia na zníženie negatívnych účinkov sezónnosti.