Sprievodca cestou k verejne obchodovateľnej spoločnosti - Horvath, Michael
Množstvo firiem sa v r. 1999 zmenilo na verejne obchodovateľné. Právne aspekty. Kedy a prečo sa stať verejne obchodovateľnou spoločnosťou. Mechanizmus IPO (IPO - initial public offering - verejná ponuka akcií). Stratégia a IPO. Vystúpenie pred verejnosť.