Kde je zakopán slon aneb co brání rozvoji e-businessu
Úspešnému rozvoju e-businessu bráni okrem ekonomických vplyvov rovnako poskytovatelia služieb ako aj samotní zákazníci. Príčiny nedostatočnej ponuky elektronických služieb a malého dopytu po ich využití.