Automobil podnikateľa - Jarinkovičová, Valéria
Problémy spojené s automobilom zaradeným do obchodného majetku. Problematika týkajúca sa obstarania, používania a vyradenia auta z obchodného majetku a to z daňového a účtovného aspektu. Používanie súkromného auta podnikateľa v súvislosti s podnikaním. Poukázanie na rozdiely pri posudzovaní daňových výdavkov súvisiacich s používaním týchto áut.