Úplné znenie zákona o cestovných náhradách
Úplné znenie zákona č. 119/1992 Zb. o cestovných náhradách v znení zákona NR SR č. 53/1996 Z.z., zákona NR SR č. 323/1996 Z.z. (úplné znenie vyhlásené zákonom č. 29/1997 Z.z.). Prílohy: Úpravy sadzieb stravného pri tuzemských pracovných cestách. Úpravy sadzieb stravného pri zahraničných pracovných cestách.