Práce mimo pracovného pomeru v "novom" Zákonníku práce - Hlinčíková, Andrea
Zákonník práce č. 311/2001 Z.z., ktorý nadobúda účinnosť 1.4.2002, priniesol viaceré výrazné zmeny v oblasti úpravy pracovnoprávnych vzťahov. Zasiahol aj do úpravy prác vykonávaných mimo pracovného pomeru. Právna úprava dohody o vykonaní práce v novom Zákonníku práce - par. 226. Právna úprava dohody o brigádnickej práci študentov v novom Zákonníku práce - par. 227.