Novelizované postavenie a činnosť Národnej banky Slovenska - Hrčka, Štefan
Tohoročná novela zákona č. 566/1992 Zb. o Národnej banke Slovenska vykonala v tomto zákone úpravy, ktoré zohľadnili ústavnú úpravu o NBS v novelizovanom článku 56 Ústavy SR a zároveň požiadavky Európskej únie na právne postavenie národných centrálnych bánk.