Správa akciovej spoločnosti - Slávik, Štefan, 1955-
Správa akciovej spoločnosti - oddelenie výkonu vlastníctva od riadenia podniku. Zaobchádzanie s majetkom - vec postoja a kvalifikácie vlastníka. Odlúčenie vlastníctva od výkonného podnikania otvára priestor na deľbu práce medzi kvalifikovaným vlastníkom a kvalifikovaným manažérom. Vlastnícka, podnikateľská a podniková stratégia. Kompetencie vlastníkov.