Budovanie spoločností a využívanie ľudského potenciálu - Gratton, Lynda
Ľudský potenciál v podniku ako najväčší udržateľný zdroj konkurenčnej výhody. Tri zásady humanizmu - práca v čase, hľadanie zmyslu, existencia duše. Ľudia a proces. Ľudia ako najväčšia hodnota spoločnosti. Vzťah manažérov k svojim zamestnancom.