Rozvoj mliekarstva - súčasť našej stratégie - Koncoš, Pavol
Základné ciele poľnohospodárstva a potravinárstva SR do roku 2005. Definovanie strategických zámerov slovenského poľnohospodárstva a potravinárstva. Dôležité obdobie rozvoja mliekarenského sektoru. Základný predpoklad úspešného obchodovania s mliekom a s mliečnymi výrobkami. Smerovanie investícií v priemysle spracovania mlieka.