Úrad pre štátnu pomoc bude potrebný ešte menej ako doteraz - Baťo, Rado
Úrad pre štátnu pomoc (ÚŠP) stratil kompetenciu schvaľovať podporu z verejných prostriedkov v prípade väčšiny slovenských podnikov. Hlavným cieľom ÚŠP má byť schvaľovanie a kontrola pomoci, ktorú štát poskytuje podnikateľom. Porovnanie s európskymi praktikami. Protikladné názory na zmysel existencie ÚŠP.