Jazykový prejav v antickom Grécku - Findra, Ján
Pokračovanie príspevku o jazykovo-kompozičnej stavbe jazykového prejavu. Zrod a rozvoj rétoriky. Rétorika a filozofi v antickom Grécku. Najvýznamnejší grécki filozofi, ktorí podstatným spôsobom ovplyvnili rozvoj rétoriky.