Daň z pridanej hodnoty a základ dane - Jablonková, Zdenka
Príklady na správne určenie základu dane pri rôznych obchodných operáciách napr. základ dane pri bezodplatnom zdaniteľnom plnení, pri zdaniteľnom plnení voči blízkej osobe, pri tovare, ktorý podlieha spotrebnej dani, pri poskytnutí zľavy, pri predaji veci na dražbe, pri dodaní tovaru a jeho montáží alebo inštalácií a pod.