Model umožňujúci sebahodnotenie - Zemanovičová, Daniela
Náročné požiadavky integračného procesu na verejnú správu. Modely riadenia verejného sektora vo vyspelých krajinách. Model CAF (Common assessment framework - Spoločný hodnotiaci rámec). Kritériá hodnotenia kvality manažmentu. Oblasti hodnotenia. Nechuť k uskutočneniu racionalizácie a celkovej reformy verejnej správy na Slovensku.