Novela posilní ochranu menšinových akcionárov - Gavalec, Miroslav
Dokončenie z HN č. 214/01 o novele Obchodného zákonníka. Exekučný poriadok zavádza nový spôsob exekúcie - exekúciu na obchodný podiel spoločníka. Zamestnanecké akcie a dlhopisy. Nadobúdanie vlastných akcií. Ochrana záujmov akcionárov (aj minoritných). Fúzie akciových spoločností a spoločností s ručením obmedzeným. Zmeny základného imania.