Trvalo udržateľné podnikanie by malo osloviť najmä priemysel - Začková, Katarína
Tvrdým orieškom v aproximácii európskeho práva ostáva najmä dodržiavanie zákonov v oblasti životného prostredia. Ich obchádzanie môže spôsobiť problémy predovšetkým priemyselným podnikom. Pomocou pri riadení firmy sú aj manažérske systémy kvality a životného prostredia. Efektivita a životné prostredie. TEST - Projekt environmentálne vhodných technológií. Úloha topmanažéra. Povinnosti a šance podnikov.