Vznik a srovnání národních systémů podpory exportů ve vybraných zemích - Kmoníček, Zdeněk
Pokračovanie z č. 9/2001. Národné systémy podpory exportu v sebe zahŕňajú inštitúcie, ktoré vývozcom alebo investorom ponúkajú všetky štandardné typy poistných produktov - poistenie dodávateľských a odberateľských úverov, poistenie zahraničných investícií proti politickým rizikám. Štandardné produkty a neštandardné typy poistení. Špeciálne druhy poistenia. Produkty financovania exportu.