Životní pojištění - zaměstnanecké důchody - Mesršmíd, Jaroslav
Životné poistenie ako doplnok štátneho dôchodkového poistenia. Životné poistenie zohráva významnú úlohu aj v prípade, kedy poistné platí za zamestnanca zamestnávateľ - zamestnanecké dôchodky. Úlohy rozvoj životného poistenia vo väzbe na zamestnanecké dôchodky.