Patterns of internal migration, regional polarisation and market reforms in Central Europe - Baláž, Vladimír
Rôzne teoretické prístupy objasňujúce vzťah regionálneho rozvoja a mobility pracovnej sily Testovanie platnosti týchto prístupov na príklade Slovenska. Porovnanie migračnej intenzity vo viacerých tranzitívnych i rozvinutých ekonomikách.