Leasing, úver alebo vlastné zdroje financovania - Piaček, Ján
Náklady a výdavky jednotlivých foriem financovania rozvojových potrieb podnikateľa. Financovanie z vlastných zdrojov, alebo cudzích zdrojov, t.j. úverom a leasingom. Analýza nákladov a výdavkov jednotlivých foriem financovania je uvedená ako modelový príklad.