Kde sú hranice reklamy liekov? - Janáková, Katarína
Problematika reklamy liekov v legislatíve. Reklama voľnopredajných liekov. Reklama liekov v televízii a rozhlase. Ak sú možnosti komunikácie liekov, ktorých reklama je zakázaná. Etický kódex Slovenskej asociácie farmakológov. Tabuľka investícií do reklamy TOP 10 výrobcov liekov.