<The> Paradigm of strategic thinking - Palán, Josef F.
Spôsob strategického myslenia vrcholového manažmentu a vlastníkov je rozhodujúcim faktorom dynamiky rozvoja podnikateľského subjektu. Autor uvádza na pozadí procesu strategického riadenia paradigmy konvenčného strategického myslenia versus paradigmy hodnotovej inovácie. Vysvetlenie ich princípov, včítane praktickej aplikácie. Zdôraznenie, že systémová hodnotová inovácia predstavuje dôležitý zdroj podnikateľských príležitostí.